Gør hjemmets entre personlig

Entreen på et hus er måske en af de vigtigste dele af et hjem. Det er her, gæster danner sig det første indtryk af hjemmet, og dette sted, der skal byde dig og andre velkommen, når de kommer. Derfor er det også vigtigt for mange, at gøre entreen personlig og lade den afspejle hjemmets generelle stemning. Her får du et par tips til, hvordan du kan gøre dit hjems entre personlig.

Stickers til postkassen

Noget af det første, man ser, når man møder et hjems entre, er postkassen. Det kan virke som en lille og måske lidt ubetydelig detalje, men man kan faktisk starte allerede ved postkassen, hvis man ønsker at gøre hjemmet i sin helhed hyggeligt og personligt. En god måde at gøre dette på, er ved at købe personlige postkasse stickers.

Postkasse stickers er klistermærker med forskellige motiver, som er fremstillet særligt til postkassen. De fås både med forskellige sjove og kunstneriske motiver og med tekst eller tal, så man eksempelvis kan skrive navn(e) og husnummer på sin postkasse ved hjælp af klistermærkerne.

Når disse postkasse stickers er fremstillet særligt til postkasser, kommer det til udtryk i kvaliteten, som er særligt god og holdbar. Klistermærkerne hverken falmer eller mister deres klæbrighed, så de kan sidde fast på postkassen længe. Det smarte ved disse klistermærker er, at de er nemme at fjerne igen, hvis man eksempelvis ønsker et andet motiv på postkassen eller har behov for at ændre i navnene på den.

En personlig dørmåtte

Også dørmåttet er noget af det første, man ser, når man møder et hjems indgang. Dørmåtter har naturligvis en praktisk funktion, men kan også tilføre noget pænt, hyggeligt og personligt til husets indgang.

Dørmåtter fås i mange forskellige varianter – både i forskellige former og farver. Lige fra den klassiske brunlige, rektangulære variant til farverige varianter i alverdens sjove former. Vælg eksempelvis en personlig dørmåtte, der afspejler hjemmets stemning, så gæster med det samme mødes af den personlige stemning, der gør sig gældende for netop dit hjem. Der findes blandt andet sjove dørmåtter med forskellig tekst på, der kan give dig selv og gæster smil på læben, når I står på dørtrinnet.

Sæsonbaserede dekorationer

Smukke blomster eller andre planter ved hoveddøren er en vaskeægte klassiker. Det ser både pænt og elegant ud. Men vil du gerne være særligt kreativ med din udsmykning ved hoveddøren, kan du lade dine dekorationer være sæsonbaserede.

Om efteråret omkring halloween kan du pynte entreen med flotte græskar i smukke, varme efterårsfarver. Til jul er det oplagt med fine julelys og måske et miniature grantræ.

Læs og denne her artikel

Mulighederne er mange, og sæsonbaserede dekorationer ved entreen giver ikke alene mulighed for at være kreativ, men viser også overskud og lader dig vise din personlighed. Samtidig er det også altid rart at blive mødt at noget pænt, der med det samme løfter humøret, når man kommer hjem. Dekorationer kan tage tid, men betaler sig, når man mødes af dem hver dag, når man kommer hjem fra eksempelvis en lang arbejdsdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *