Dit image skal ikke blive forringet af et billån eller RKI

Det kan være et problem at opretholde sit image, hvis man ikke længere har nogen bil. Du har måske ikke råd til at købe en bil med din løn. Derfor kunne du tage et billån, som ville kunne hjælpe dig videre. Der kan dog stadig være nogle forhindringer, hvis du nu skulle være indskrevet i RKI-registeret. RKI er et register over alle dem, som ikke har kunne betale deres regninger, hvis altså beløbet er oversteget 1000 kr. Det kan derfor være svært at tage et lån, efter man er blevet registreret. Men fortvivl ikke, der kan stadig være et håb for dig at få et billån trods RKI.

Hvad kan du gøre for at gå uden om RKI, så du kan få et billån?

Der er nogle metoder, hvorpå du kan gå slippe for RKI eller undgå det. Det første, som du kan gøre, er at betale den regning, som indskrev dig i registeret i første omgang. Dette er det nemmeste, men det er ikke altid muligt, at du har pengene til det. Hvis du også skal bruge pengene til dit image og billån, så ville du heller ikke kunne betale regningen. Derfor er dette nok det sværeste valg.

Det andet, som du kan gøre, er at vente 5 år, efter 5 år vil du nemlig blive slettet fra registeret igen, så ingen kan se, at du nogensinde har været indskrevet. Derefter kan du låne penge igen, uden at nogen har mistanke til dig.

Det sidste, som du kan gøre for at få et billån, er at tage et minilån eller quicklån. Disse forbrugslån vil ikke tjekke RKI, og du er ikke bundet til at bruge pengene på noget bestemt. Du vil her kunne se en liste over billån trods RKI, som vil kunne forbedre dit image. Så gør, hvad du kan for at få det lån, som du har brug for.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *