Få gode oplevelser som sugarbaby

En sugerbaby er en ung kvinde, som står til rådighed for en sugardaddy. Der er intet seksuelt, medmindre der aftales mellem partnerne. En sugardaddy er en som regel en ældre herre, som har for travlt, eller bare ikke lysten til, at have et fast forhold med en kvinde, men stadig godt vil have kvindelig kontakt og selvskab, samt forkæle et andet menneske. Derfor kan man igennem sugardating finde en kvinde, som man kan forkæle med gaver, i form af rejser, gaver, restaurantbesøg og meget andet.

Hav dig selv med hele vejen

Man aftaler indbyrdes mellem sugarbaby og sugardaddy om, hvordan forholdet skal se ud. Det betyder, at man i starten af forholdet sætter nogle faster rammer, så begge kun får gode oplevelser. Som sugarbaby er det vigtigt, at man sætter sig nogle personlige grænser, så man stadig kan have sig selv 100% med i forløbet. Føl efter inde i dig selv, hvad du har lyst til, og hvad du bestemt ikke har lyst til.

Læs tips, inden du begynder

Man skal stå til rådighed for en fremmed mand, men der er ingen, der tvinger sin sugarbaby til at gøre noget, hun ikke har lyst til. Derfor kan det være en god ide, at læse nogle tips til sugarbaben, når man skal igang med at sugardate. Det er nogle tips, som man kan benytte sig sig af, og bruge som en slags guide, eller man kan lave sin egen liste, ud fra dine personlige præferencer.

At sugardate er noget, man kan gøre i en periode, måneder eller år. Det er ikke et job, som man kan have hele sit liv, for på et tidspunkt, vil man naturligt finde det tid til, at man finder ro, en fast kæreste og udvider familien med børn, som kræver et mere stabilt liv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *