Den perfekte stue for filmnørden

Hvis man elsker at se film, hjemme i sin stue, så kræver det også det rette udstyr, så det bliver ligesom i biografen. Det er så nemt at leje film i dag, som foregår online, igennem få klik, og derfor kan man altid se det nyeste af det nyeste, men er du filmnørd, og gerne vil have det hele med, så bør du have styr på følgende i din stue igennem denne guide:

Stort TV

Først og fremmest, så kræver det, at man kan se filmen ordentlig. Her taler vi altså ikke om de små, minifjernsyne på under 60 tommer. Nej, jo større jo bedre! Faktisk kan du få helt op til 85 tommer i dag, og det går vel kun én vej. Men der skal også ligesom være plads til fjernsynet. Vælg den størrelse, som du mener, passer bedst ind i din stue, og så skal det naturligvis være et TV med den bedste kvalitet!

Komfortabel flydersofa

Når man så skal se den film, så kræver det også, at man kan enten sidde eller ligge ordentlig. Det kræver en komfortabel flydersofa, hvor man kan smække benene op, og være i stand til, at sidde/ligge i længere tid ad gangen, uden at få ondt.

Højtalere

En filmnørd kræver også, at lyden er perfekt til filmen, så man rigtig kan høre vibrationer, bassen og det hele. En god film kræver, ligesom i biografen, god og høj lyd. Derfor skal man have nogle god højtalere, som kan spare noget godt lyd ud. Surround sound er velegnet til den helt store filmnørd.

Lyden kombineret med en stort fjernsyn, imens man ligger rart og komfortabel på sin sofa, så kan det ikke andet end blive en fantastisk film forestilling, især ikke, hvis filmen også er 5 stjerner værd.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *