Det er sundt med en hobby

Man skal gøre det man rigtig godt kan lide i sin fritid. Nogle går op i at indrette, biler, sig selv, mens andre godt kan lide det mere kreative univers, nemlig at strikke, hækle eller brodere.

Mange fordele

Det er sundt at have en hobby, som man går op i. En af grundene til, at det er sundt, er fordi at man fordyber sig i det. For eksempel når man strikker, så kan de færreste sidde og tænke på, hvad de skal have til aftensmad, imens de strikker. Det kræver den fulde koncentration.

Udfolder kreativiteten

Når man, nu tager vi lige strikning som eksempel igen, så får man også udfordret sin kreativitet. Man finder en strikkeopskrift, som passer til ens niveau. Man kan finde gratis strikkeopskrifter på denne her side. Og på den måde, får man udfordret sin hjerne på en sund måde.

Bliv glad i låget

Når man foretager sig noget, som man rigtig godt kan lide, så dannes der endorfiner i kroppen, som gør én glad og giver én følelses af at være lykkelig. Man er i sit rette element, og hygger sig, det gælder uanset om man strikker, dyrker idræt eller køre i amerikaner biler.

Få noget socialt ud af din hobby

Hvis man søger noget mere socialt, så findes der også et netværk, som kan man deltage i. Hvis man kører amerikanerbiler, så findes der grupper på Facebook, men også deciderede træffer, hvor man mødes og snakker om sin hobby. Det samme gælder hvis man strikker, der findes lokale strikkeklubber, hvor man mødes, drikker noget kaffe, og får snakket om de forskellige værker, som er igang med, læs mere. Her får man både noget socialt, fordi man har en fælles interesse, men man er stadig i en lykkelig bobbel, hvor man er tryg.

3 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *