3 ting man ikke må glemme når man skal holde et babyshower

3 ting man ikke må glemme når man skal holde et babyshower

Babyshowers er en amerikansk tradition, som har vundet flere og flere følger herhjemme, hvilket man godt kan forstå, da det er en fantastik måde at fejre en graviditet på. Når det kommer til at være den der står for at skulle planlægge et babyshower, så er der en del ting som man skal huske på, for at være sikker på at det bliver et babyshower som den gravide veninde, eller søster, svigerinde eller tante, vil huske til evig tid. Der er som sagt meget at skulle holde styr på, så hvis det er første gang at man skal stå med den rolle, så kan det være en god idé at læse denne artikel, hvor vi giver dig de tre vigtigste ting som man ikke må glemme.

Invitationerne til gæsterne

Som med alle andre begivenheder med deltagende gæster, skal man sende invitationerne ud for at gæsterne kan give besked om at de kan komme. Babyshower kort kan være svære at finde i normale butikker, så medmindre man kender en lille butik der har specialiseret sig i dette emne, eller en butik der tilfældigvis har nogle på lager, så kan det godt være at man må ty til internettet, for at finde det man søger.

Dekorationer og pynt til dagen

En anden vigtig ting der er nødvendig for at gøre dagen mindeværdig, er at man har de helt rigtige dekorationer og andre typer pynt. På samme måde som med invitationerne, så kan det være svært at finde i de fysiske butikker rundt om i landet, og man kan også her, være nødsaget til at gøre brug af internettet for at finde det man søger. 

Mad og drikke til gæsterne

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at sørge for at gæsterne på dagen, kan få noget at spise og drikke. Det er ikke en begivenhed der strækker sig over hele dagen, så i de fleste tilfælde er snacks og kager nok. Når det kommer til drikke, så kan man godt servere alkohol, men så skal man også sørge for noget alkoholfrit til den gravide.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *