Er du også en læsehest – eller savner et sted at finde faglitteratur

Så spids  øre for her kommer en 25 år gammel nyhed. 

For 25 år siden startede www.bogbasen.dk som det første antikvariat at sælge studiebøger på internettet, hurtigt fulgte også anden faglitteratur og brugte bøger som romaner, kriminalromaner, digte med. Bøgerne blev lagt op af bogsælgerne og bliver det stadigvæk, derfor er der rigtig mange bøger til salg og der kommer nye til hver dag. Er der ikke lige den bog du søger idag, så giver bogbasen.dk dig den mulighed at du kan eftersøge bogen du mangler. Når bogen så bliver lagt op til salg, modtager du en mail om, nu er bogen til salg. Det giver dig 24 timer til at beslutte dig. Derefter er bogen søgbar for alle igen. 

I 2018 blev Bogbasen overtaget fra Kristeligt Dagblad af ægteparret Cecelia og Kai Hoffman, der siden har renoveret siden og stadig udbygger siden til glæde for bogkøberne og dermed også for bogsælgerne. 

Nu er du naturligvis nysgerrig efter hvad det koster at være medlem af Bogbasen.dk. Her kan vi glæde dig med, at et medlemskab er gratis for bogkøberne. Ingen skjulte gebyrer. 

På Bogbasen.dk møder du heller ikke en robot nede i venstre hjørne, som alligevel ikke kan hjælpe dig. Du kan ringe eller sende en mail og vi kontakter dig inden for 24 timer. De fleste gange er vi der, når du har brug for os. 

Når du har fundet den eller de bøger du søger og vil købe dem, så skal du oprette dig. De oplysninger vi beder om, gemmer vi godt og andre har ikke adgang til dem. De skal alene bruges til forsendelsen med PostNord. Du kan vælge om du vil have din pakke sendt i en PostNord pakkeshop eller hjem i din postkasse. Når du har besluttet dig kan du betale med dit betalingskort eller med MobilePay. Memmere kan det ikke gøres. 

Rigtig hjertelig velkommen i bøgernes Aladdins hule. 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *