Gratis billeder af flag

Det er ikke unormalt at mang står og skal bruge et digitalt billde af et eller andet, men her skal man være opmærksom på hvilke copyright regler der er. Som regel er det ikke noget problem når det er til privat brug, men når der kommer en kommerciel hensigt indover, så skal man være opmærksom på hvilke rettigheder billeder er underlagt.

Der er mange steder du kan finde gratis billeder på nettet, som det fremgår af denne liste med 25 sider med gratis billeder, og her skal man altså være ekstra opmærksom hvis formålet er kommecielt. Nogle platforme scraper bare billeder fra andre platforme og har dermed ikke fuld kontrol over rettighederne.

Flag billeder til privat brug

Er du ude efter at finde f.eks. billeder af flag til en fødselsdagsinvitation du skal lave el. andet print der skal have flag på og bruges i privat regi, så kan du finde det på den danske side Flagsiden.dk. Du kan eksempelvis finde et billeder til download af Hollands flag her.

Det er en god løsning til lige netop flag, men der findes mange andre sider der tilbyder gratis billeder til nytår, påske, jul el. af blomster, natur og dyr, du kan bare prøve at søge på Google efter det.

Flag i udskrevet udgave kan bruges til pynt til fester og her tænker jeg temafester med f.eks. fransk tema el. mexicansk tema. Du kan udskrive dem på papir og lave det til guirlander el. du kan udskrive ark med mange flag og klippe det ud som konfetti el. pynt på bordet til temafesten.

Det samme kan du gøre med danske flag når der er fødselsdagsfest, for at gøre fødselsdagen ekstra festlig. Nu kender du det danske go-to sted for at finde gratis billeder af flag til privat brug. Du kan også bare bruge det som screensaver el. på et profil billede.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *