Skab din egen have med masser af planter og aktiviteter

Din have skal være lige så rar at være i som dit hus. I hele sommersæsonen er der mulighed for at tilbringe en masse gode timer i haven med hele familien.

Der er masser af kvalitetstid at hente i haven, når sommeren begynder at træde ind i det lille hjem. Det er blot at få indrettet haven sådan, at der er masser af muligheder. Det kan være, I vil bruge sommeren på at plante nogle fine træer og planter. Det kan også være, I skal have anskaffet jer nogle aktivitetsmuligheder såsom en trampolin eller et bålsted.

Brug sommeren på at indrette haven

Det tager tid og kræfter at indrette din have. Der vil være en masse planlægning og beslutninger bag, som der skal tages stilling til først. Hvilke planter skal der være? Skal I have nogle bede? Skal der være plads til nogle træer og hvilke? Planter og træer vil pynte smukt i haven, men de kan også indeholde frugter, som I kan gå og spise og plukke sammen i løbet af sommeren.

Et træ, som ville være smukt i haven, er et kirsebærtræ. Find et tilbud på kirsebær træ, så du får et flot træ til en god pris. Det kan også være, I skal have et æbletræ, som I kan gå og plukke æbler af i sæsonen. Hvis I hellere vil pryde haven med blomster, kan I gå efter en blomst som geranium. Find geranium her, så du får den, som passer bedst til netop din og din families have.

Find på en masse aktiviteter i haven

Der er mange muligheder for at få en masse kvalitetstid med hele familien i haven. Det handler blot om at have nogle aktiviteter klar, som I kan gøre brug af. En trampolin er en sikker vinder hos mange børn. Det er dertil også en aktivitet, som både børn og voksne kan underholdes med.

Hvis I har nogle fodboldinteresseret børn, kan I få sat et fodboldmål op i haven, så I kan spille nogle kampe sammen derhjemme. Samtidig kan børnene også øve sig med målene på fodbold.

Hvis I har brug for hygge om aftenen, kan I få en lille bålplads, hvor I kan grille skumfiduser og lave snobrød ved. Det er rigtig hyggeligt at sidde ved bålet med familien og hygge omkring det. Det giver anledning til nogle rigtig gode snakke med hele familien samlet.

Hvis vejret er rigtig varmt, skal I måske have et badebassin op, som hele familien kan køle ned i. I kan også holde vandkrig i haven, det kræver knap så meget udstyr. Der er jo forskel på havernes størrelse. Der er dermed mange muligheder for at få en masse gode stunder i haven sammen med familien.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *