Sådan indretter du den perfekte gamer-hule

Når det kommer til børn og unge som gamer meget, så er gamerhulen det absolut vigtigste sted i huset. 

Der bruges uanede mængder tid bag skærmen, og for at det bliver en fed oplevelse skal der være indrettet godt, man skal jo bevare sit image som en af de rigtige gamere 😉

Mange forældre forstår ikke hvorfor deres børn giver bruge hele dagen bag lukket dør foran en computerskærm, nærmest uden frisk luft. Men frem for at kritisere bør man måske i stedet forsøge at forstå hvorfor unge elsker computerspil så meget.

Som forældre kunne forståelsen starte med at indrette en mega fed gamerhule sammen med sin søn eller datter.

Hvad skal der være i værelset før det er fedt at game?

Gaming handler om udstyr, eller “det fede gear” som man ville sige. På mange måder er det ligesom så mange andre “voksen”-sportsgrene, hvor det er fedt hele tiden at anskaffe sig det nyeste tilbehør og udstyr i højeste kvalitet.

For at skabe et fedt miljø at game i har du først brug for de mest basic ting. En af de vigtigste elementer er et fedt bord som er lavet til gaming og en stol der passer til. 

Mange undrer sig over at bordet er så vigtigt, men det skyldes at netop bordet sammen med stolen er med til at skabe hele komforten som sikrer at man ikke får rygskader senere i livet fordi man har siddet for længe i en dårlig stol med et bord som var for højt eller lavt.

Farverigt lys er et must

Det absolut fedeste element i et godt gaming setup er massere af fedt farverigt lys. Det gør hele forskellen for om du føler at atmosfæren er fed, så du kan leve dig rigtigt ind i spillet. Er man typen der er til racerspil kan du få yderligere hjælp ved at spille med rat og pedaler for at opnå den fulde indlevelse. Det kræver dog stadig noget fedt lys før oplevelsen er fuldendt.

Når det kommer til at købe lys til gamer værelset kan det være svært at finde det rigtige. For at det ser fedt ud skal selve lyskilden helst være gemt, så man kun ser effekten.

Et godt råd for at skabe den flotte lysoplevelse er at gemme lyskæderne under bordet, og inde i computeren. På den måde får du lyset til at “skinne” ud af de forskellige elementer i rummet så det ser utrolig fedt ud.

gamer pc med lys i

Hvordan kan man gøre det ekstra fedt?

Hvis du vil gå endnu længere og virkelig få det til at se fedt ud, så skal du have fat i noget seriøst gear. Du kan eksempelvis se på tastaturer og mus som har indbygget lys og generelt bare ser utrolig fedt ud sammenlignet med meget af det andet udstyr man kan finde.

Husk også at det ikke altid er nok at noget ser fedt ud, kvaliteten af dit udstyr er også afgørende for din spiloplevelse når du først går i gang med at game.

Som sagt kan det ofte være svært at forstå, men for den helt fede gaming skal der altså også et fedt rum til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *