4 måder, hvorpå du kan gøre dine vægge mere interessante

Væggene i et hus er ikke altid det første, som man tænker på at gøre mere spændende, når man står og vil give hjemmet en makeover. Men de betyder faktisk ofte mere, end man lige tænker.

Maling og tapetsering er nogle af de helt basale metoder. Men i dag er der faktisk mange måder at bruge disse på, så det hele bliver lidt sjovere og en lille smule mere spændende. Nedenfor finder du 4 forslag til nye metoder – 2 med maling og 2 med tapet!

Striber med strié

Strié er et fransk ord, som betyder ”striber”. Det er en meget unik malemetode, som man kan bruge, hvis man vil have lidt tekstur og sjov til væggene, uden at det bliver for distraherende. En af de nemmeste måder at gøre det på er bare ved at male hele området og så trække en børste igennem malingen.

Så får du et sjovt og livligt look, som kan være en accent på nærmest alting.

Vælg fototapet og få mere at se på

Nogle gange er det svært lige at vide, hvad man skal putte på væggene. Men selv med billig tapet i form af fototapet, så kan du finde noget sjovt.

Her kan du nemlig vælge mellem alverdens motiver! Hvad end du vil vise din forkærlighed for naturen eller bare vil have noget, som er lidt sjovt og anderledes, så er fototapet en god løsning.

Mal med metal

Hvis du virkeligt skal have gæsterne til at stoppe op, så skal du tage et kig på nogle af de metalliske malinger, som er derude. Du behøver ikke vælge de ekstravagante farver såsom guld eller sølv – det metalliske look siger allerede rigeligt.

For det skinner virkeligt igennem. Hvis du har noget, som du gerne vil fremhæve, så kan metallisk maling gøre det let at se og skabe lag i hele væggens opsætning.

Tekstur til tapetet

I dag er det også muligt at købe tapet, som har en tekstur. Og bare rolig, det er ikke fordi, at du og dine bekendte skal stå og røre ved tapetet.

Men tapet med tekstur har en unik evne til at skabe dybde i et rum. For når man kan se de små højdeforskelle, så føles det lige pludseligt som om, at alting kan hoppe lidt ud. Et tapet med tekstur ved siden af et fototapet kan for eksempel få fototapetet til at føles meget dybere, end det er!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *