Selvklæbende folie og klæbefolie til skabe og låger

Har du overvejet at gøre brug af selvklæbende folie i din bolig? Ellers er det på høje tid, du får øjnene op for denne mulighed. Du kan gøre tonsvis af smarte ting med folie både ganske nemt, ganske hurtigt og ganske billigt. Du får her en liste med fem smarte ting, du kan bruge selvklæbende folie til.

Ændr dine køkkenskabe med folie

Går du at drømmer om et nyt køkken? Har du ikke pengene til at realisere denne drøm? Så kan du heldigvis i en fart ændre på udseendet af dit køkken ved at gøre brug af selvklæbende folie og klæbefolie. Folie kan klistres på dine køkkenlåger, således at disse kommer til at se ud som nye. Du kan finde masser af forskellige motiver og mønstre, så der skal nok være et design, der falder i din smag.

Indret børneværelset med folie

Mange børn har på det ene eller andet tidspunkt ønsket sig at få malet eller tapetseret væggene på deres værelser. Desværre er det en meget permanent løsning, og børn har det med hurtigt at skifte interesser. Derfor er det oplagt i stedet at gøre brug af folie på børneværelset. Folie kan sættes på eksempelvis børnesengens gavl, på siden af et skab eller på skrivebordet. Bliver barnet træt af det pågældende motiv eller mønster, kan det nemt laves om.

Hold nysgerrige blikke ude med vinduesfolie

Vil du gerne have masser af lys ind i dit hjem, men samtidig holde nysgerrige blikke ude? Så kan det være fornuftigt at gøre brug af selvklæbende vinduesfolie. Vinduesfolie giver dig et matteret vindue, så sollys bliver lukket ind, men nysgerrige blikke bliver holdt ude. Denne type folie kan du for eksempel gøre brug af på badeværelset. Bor du i stueetagen og lige ud til en gade med mange fodgængere? Så kan du vælge at dække det nederste af dine vinduer ud til gaden med folie, så folk, der går forbi, ikke kan kigge ind.

Giv dit spisebord en makeover

Vil du gerne lave lidt om på boligindretningen i din spisestue? Så kan du vælge at dække dit spisebord i folie. På denne måde ændrer du fuldkommen på spisestuens udtryk, men uden at du er nødsaget til at købe et spritnyt spisebord. Du kan finde folie med træmotiv, hvis det er sådant, du er på udkig efter. Du kan også give dit spisebord et mere specielt udtryk med folie, der forestiller eksempelvis marmor eller cement.

Få “nye” vindueskarme med folie

Kort sagt kan stort set enhver flade dækkes med folie. Det gælder naturligvis også dine vindueskarme. Synes du, disse trænger til en kærlig hånd, er det oplagt at gøre brug af netop selvklæbende folie. Det er et dyrt og noget omstændigt projekt at skifte vindueskarmene i din bolig ud, og vil du gerne gøre det nemt for dig selv, kan du derfor med fordel vælge folieløsningen i stedet.

Som du kan se, er der masser af steder, du kan gøre brug af selvklæbende folie. Det kan i en fart ændre på udseendet af dine møbler, vindueskarme og vinduer. Er der brug for forandring i dit hjem, er folie en nemt, smart og billig løsning.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *