Sådan giver du massage i hjemmet

En massage i hjemmet kan være en god måde at slappe af og lindre dine spændinger på. Du skal bruge nogle grundlæggende ting til en massage, herunder massageolie eller lotion, et håndklæde og noget, der kan hjælpe dig med at holde balancen, f.eks. en stol eller skammel.

I korte træk giver man en helkropsmassage på følgende vis:

  1. Hæld en lille smule massageolie eller lotion i dine hænder.
  2. Gnid hænderne sammen for at varme olien eller lotionen.
  3. Begynd med personens ryg og massér olien eller lotionen ind i personens hud med blide strøg.
  4. Arbejd dig ned til personens nakke og skuldre.
  5. Massér personens arme og hænder.
  6. Massér personens ben og fødder
  7. Afslut med at tørre overskydende olie eller lotion af personens hud med et håndklæde.
  8. Brug evt. noget til at hjælpe dig med at holde balancen, mens du masserer personens ryg. Du kan f.eks. sidde på en stol.

Udover en kort guide til hvordan man selv masserer en anden i sit hjem, vil vi kort gennemgå 3 tips til massage i hjemmet, så du og din massagepartner kan få mest muligt ud af en hjemmemassage.

Tip 1: Brug dine hænder

En af de bedste måder at give massage på er ved at bruge dine hænder. Når du giver massage, skal du bruge et let tryk og cirkulære bevægelser. Du kan også bruge dine fingre til at knibe og stryge forsigtigt over personens hud.

Tip 2: Brug olier og lotioner

En anden måde at give massage på er ved at bruge olier eller lotioner. Det vil hjælpe dig med at holde dine hænder fra at blive trætte, og det vil også hjælpe med at fugte personens hud.

Tip 3: Tag dig god tid

Det sidste tip er at sørge for, at du tager dig god tid. En god massage bør vare mindst 20 minutter. Så husk at tage dig god tid og nyd det!

Det var vores 3 tips til, hvordan du giver en massage derhjemme uden at være professionel massør. Massage er en fantastisk måde at slappe af og afstresse på, så hvorfor ikke give en massage et forsøg? Tak fordi du læste med!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *