Har du for mange streamingtjenester?

Næsten alle danskere er efterhånden udstyret med minimum en enkelt streamingtjeneste i husstanden. Og rigtig mange af os er endda udstyret med mange flere end det. Hvis du har adgang til alle de tænkelige streamingtjenester, er du jo hurtigt oppe på 10-20 stykker, hvis det kan gøre det. Dog kan det altså også hurtigt blive lidt for mange tjenester, da du jo dårligt nok har tid til at bruge bare tre af dem. Så måske er det ved at være på tide at få ryddet lidt op i dine streamingtjenester, hvis du er en af dem, der har adgang til stort set dem alle.

Det koster jo penge at have en streamingtjeneste, og der er jo ingen grund til at betale for dem, du aldrig bruger.

Find name it termotøj her.

Opsig dem du ikke bruger og spar penge

Hvis du fx har 10 forskellige tjenester, er der gode chancer for, at der i hvert fald er et par stykker af dem, du meget sjældent åbner. Det kan være, at du oprettede kontoen på et tidspunkt, fordi der var noget særligt, du gerne ville se, men så har du ikke logget ind og brugt den siden.

Derfor er det altså godt at gå alle dine tjenester igennem og finde ud af, hvilke af dem du bruger, og hvilke du absolut ikke bruger. Hvis det fx er mere end måned eller to siden, at du sidst har brugt en tjeneste, kan du jo lige så godt opsige den. Du kan jo altid tilmelde dig den igen på et senere tidspunkt, hvis du får lyst til at se noget derinde igen.

Del regningen med andre

Du kan også spare penge ved at komme i gang med at dele udgiften til en streamingtjeneste med andre. Der er jo flere af disse tjenester, der tillader dig at oprette flere profiler. På den måde kan I være flere om at deles om en konto.

Det kan give god mening for dig, hvis du gerne vil skære dine udgifter til streaming ned til halvdelen eller en tredjedel og stadig beholde samme antal tjenester til rådighed.

Find de bedste kedeldragt priser her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *