RKI ingen hindring, hvis du vil låne penge online

Der er mange som tænker på, om de kan låne penge, hvis man står i situationen, og er registreret i RKI. Det korte svar er, at det er muligt, men der er som regel nogle skærpede krav, når man står som registreret. Som regel så kræver det ikke så meget andet, hvis man skal tage et almindeligt sms-lån.

Dog kan du komme ud for, at renterne og afgifterne er højere på disse lån, og netop det er en af ulemperne ved at stå registreret i RKI. Nogle låneudbydere kræver somme tider, at du har en kautionist, hvis du skal have lov til at tage lånet, som du ønsker. Det giver god mening med nogle ekstra krav til låneren fra låneudbyderen, da de vil sørge for, at de har en form for ekstra sikkerhed, hvis de vælger at låne penge.

Hvordan kommer du ud af RKI?

Når kreditorer begynder og ringe til dig, fordi du mangler at betale regninger og andet, så er det vigtigt, at du handler, og det skulle du egentlig have gjort inden. Hvis man først bliver registreret som dårlig betaler, så kan det være svært at komme ud af det igen. Men det er ikke umuligt, og der er nogle måder du kan komme ud af RKI. Først og fremmest kan du betale det tilbage, som du skylder, som også er grunden til at du er blevet kategoriseret som dårlig betaler. En anden mulighed er at lave realistiske aftaler med dine kreditorer, og i den situation er det meget vigtigt, at du er fuldstændig ærlig.

Det er vigtigt du sikre dig, at du ikke står i situationen og ikke kan betale de penge du skylder. Det sidste der er vigtigt og sige, det er du skal være tålmodig. En registrering i RKI gælder nemlig i fem år, og derefter bliver registreringen fra din kreditor slettet. Men at registreringen bliver slettet, det betyder nødvendigvis ikke, at din gæld og det du skylder, er betalt tilbage. Der vil også være renterne som bliver ved med at vokse, så derfor skal du stadig arbejde hårdt på at få betalt de penge du skylder tilbage.

Hvilke typer lån kan man få som registreret i RKI?

Som nævnt så bliver det sværere at få lån, hvis du står som registreret i RKI. Der er dog stadig muligheder, og her vil du få noget viden om nogle af de mest velkendte lån. Der er først og fremmest SMS-lån, hvor det som regel ikke kræver mange informationer at få lov til at tage lånet. En anden mulighed er et kviklån, hvor du som låner oftest, har en fleksibel afdragsordning med låneudbyderen. Man vil som regel også støde på høje renter, når det er, at man tager et kviklån. Til sidst findes der også hurtige lån, som minder meget om penge her og nu. Det kræver samtidig heller ikke mange informationer, da et lån ofte kan foretages kun ved hjælp af NemID igennem et hurtigt lån, og pengene kommer hurtigt på kontoen.
Online kan du altså finde lån til alle – RKI ingen hindring.

100 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *