Har du allerede en gratis hjemmeside?

Det er pærelet, at lave din egen hjemmeside. Alle kan finde ud af det. Der findes utallige udbydere hvor du kan få en hjemmeside helt gratis. Det fungerer typisk med skabeloner. Du kan vælge mellem forskellige færdige skabeloner. De indeholder layout, formularer og div. baggrund og er meget nemme at arbejde med.
Du kan få hjemmesider som er lige så flotte som professionelle, uden at det koster dig en krone.
Sammen med skabeloner får du også andre gratis indhold. Ikoner, baggrunde, royalty frie billeder, fonts, og meget mere. Du kan slippe din kreativitet løs uden omkostninger.
Har du mod på det? Så prøv selv: start en gratis hjemmeside

Hvorfor skal man så overhovedet betale for hjemmesider?

Sund skepsis er altid påkrævet med gratis tilbud på Internettet. Hvis det er så nemt og godt med gratis hjemmesider, hvorfor findes der et stort marked til kommercielle hjemmesider?
Godt spørgsmål. En professionel hjemmeside kan koste mange penge, hvis du skal hyre en webdesigner. Det du betaler for er en fra bunden af helt unik hjemmeside. Eller det er i hvert fald hvad du betaler for. I virkeligheden er det næppe sådan. Selv om det er muligt at kode en hjemmeside helt fra bunden, hvorfor skulle man gøre det?
Alle kan hugge alles hjemmesider design. Det er en smal sag. Alle browsere kan åbne html koden af en hvilken som helst hjemmeside og så kan du kopiere den. Også din unikke, skræddersyede professionelle hjemmeside vil i virkeligheden være en kollage.
Det gør den ikke dårligere. Det du også betaler for er avancerede funktioner på din hjemmeside. Integrering af webshop, betalingsservice, interaktive formularer etc. etc.

Har du brug for dit eget domænenavn?

Så kan du ikke få websiden gratis. Med alle gratis websider får du en URL på udbyderens domæne, ikke dit eget. Fordi et domænenavn koster. DK domænenavne er ikke dyre, men du skal oprette domænet og betale et årligt kontingent. Men det giver dig også en unik og kort URL. Adresserne for gratis hjemmesider er typisk bøvlede og lange.
Det er fint nok, hvis du vil bruge hjemmesiden privat og med et par venner. Dem kan du jo bare sende et link. Men det er ikke en smart webadresse for en webshop, eller anden virksomhed, da det er besværligt og ofte virker utroværdigt.

Der er andre muligheder, ikke gratis men heller ikke dyre

Start gratis, design din hjemmeside med hjælp af skabeloner og frit indhold. Find et godt domænenavn til din hjemmeside. Men du behøver ikke engang selv registrere det.
Det vil Bricksite gøre for dig. På den måde får du en billig hjemmeside. Billig, men absolut professionel.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *