Ny paraplybutik – med socialt engagement.

Paraplybutik.dk er en ny stor dansk paraplybutik. Butikken er åben for alle, hvad enten du henvender dig som erhvervskunde eller privatkunde, så kan du købe billige kvalitetsparaplyer på Paraplybutik.dk.

Som erhvervskunde er det muligt at købe paraplyer med logo, sjove tekster eller andet statement der symboliserer netop din virksomhed, eller du kan købe paraplyer uden tryk, med henblik på videresalg i din kiosk, supermarked, tøjforretning eller blomsterbutik. Fordelen er at Paraplybutik.dk ikke forlanger, at man som forhandler skal købe mange hjem, man kan nøjes med at vælge 10 stk. af den samme. Ligesom Paraplybutik.dk heller ikke tillægger gebyrer for at åbne kasserne og tage et antal paraplyer ud.

»Mange mindre butikker ønsker ikke at købe store lagre hjem, derfor giver vi dem nu mulighed for at prøve at købe en lille kollektion hjem, og se om de har et marked for paraplyer. Ligesom vi tilbyder at tøjbutikker i forbindelse med afholdelse af modeshows, kan låne nogle paraplyer, der er med til at understrege tidens nye look.
Her får vi ofte henvendelse fra butikker, der gerne vil låne paraplyer i 30’er look med blonder«
siger Runo Kingbo, der har startet paraplybutik.dk

Det er ikke kun tøjbutikker der henvender sig til. Det er også bryllupsarrangører og hoteller/restauranter der i forbindelse med afholdelse af bryllupper køber paraplyer, der er så store at brud og kjole kan være under blot én enkelt paraply, og samtidig kan de skærme gæsterne mod sommerens skiftende vejrlig.

Festival og regn er desværre ofte en kombination som vi ser, derfor er der også flere og flere festivaler der vælger at have boder hvor der sælges paraplyer. Til dem kan vi tilbyde gode paraplyer, der samtidig er til at betale for festivalens gæster, og som kvalitetsmæssigt er i orden. Farverne varierer meget, hvilket på en festival kan være en fordel, når gæsterne skal finde hinanden.

Unikke paraplyer og parasoller til mange lejligheder

Paraplyer skal være personlige, derfor kan du også som forbruger skille dig ud fra mængden, med paraplyer i skarpe farver, 30’er look, regnbuefarvet eller med en strand parasol

Men en anderledes og spændende paraply, kan du være med til at sætte dit eget statement. Du kan farvekoordinere paraplyerne til dit tøjvalg, så du altid er sikker på at du kommer frem med stil.

Royale begivenheder i Danmark er en vigtig del af vores kultur.

I tiden er H. M. Dronningen på sommertogt med Kongeskibet Dannebrog, og når hun besøger de forskellige egne, så har byens kommune sikret sig at hvis vejrguderne ikke viser sig fra deres pæneste side, så kommer Dronningen ikke til at blive våd. »Vi bliver ofte kontaktet af kommuner, der vil sikre sig at vi kan levere til en helt bestemt dato. Det kan være i anledning af royalt besøg eller andre officielle begivenheder, og så er vi naturligvis klar med paraplyer til den anledning« siger Runo Kingbo.

Henning og Felix som vi kender fra TV og Facebook bliver støttet af Paraplybutik.dk, da de i 2017 cykler Danmark Rundt, så var der en flot reklame på deres anhænger med Paraplybutik.dk

»For paraplybutik.dk er det vigtigt at skabe opmærksomhed omkring de svageste i det danske samfund. Hjemløse der forsøger at klare sig selv, og skabe sig en ny tilværelse er ofte en overset gruppe i Danmark, og derfor valgte vi at støtte Henning og Felix, ved at købe en sponsor-reklameplads på deres fine anhænger.
Samtidig nyder vi at følge med.

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *