Lån penge online – mulighederne er større end nogensinde

Internettet byder os på mange muligheder online, og dagligt bruger vi mange timer derpå. I forbindelse med denne udvikling har det aldrig været nemmere at låne penge online, da der findes et hav af hjemmesider, der tilbyder forskellige former for lån. Man kan bl.a. optage et SMS-lån, kviklån, forbrugslån, minilån og mange flere. Der er mange låneudbydere at skulle igennem for at finde låneudbyderen med de helt rigtige lånebetingelser. Det kan godt svare sig at finde låneudbyderen med den laveste rente, da det på længere sigt kan være med til at spare dig nogle penge. Tjek markedet ud og få pengene senest dagen efter.

Tænk dig om:

Det er meget forskelligt hvorfor den enkelte familie låner penge online. I langt de fleste tilfælde handler det om, at man ikke har penge til resten af måneden, ikke har penge nok til at betale de basale regninger eller har behov for noget, man ikke har pengene til lige nu som f.eks. et TV, computer, mobil eller lignende. Ifølge flere statistikker har de fleste ikke råd til at optage et online lån, da de ikke kan overholde lånebetingelserne. Låneudbyderne opstiller nogle simple krav i forhold til hvor meget man kan låne, hvor stor renten er, om der er gebyrer på samt hvor lang en løbetid man har. De fleste tænker ikke over at det sætter dig i en dårlig økonomisk situation, når du ikke overholder lånebetingelserne. Der kommer ekstra gebyrer på, renten stiger og du ender med at have endnu mere gæld. Derfor anbefales det, at du tænker dig godt om, inden du siger ja til disse lån.

Sådan fungerer et online lån:

Det er meget simpelt at optage et online lån, da låneprocessen er så hurtig. Man bliver guidet igennem de få trin via hjemmesiden. Man skal opfylde sine personlige oplysninger og afslutte med at underskrive med NEM-ID. Derfor er det vigtigt, at du altid har dit NEM-ID ved din side, hvis du pludselig finder på at optage et lån. Låneudbyderne har ikke mange krav til dig som låner udover at du skal være fyldt mindst 18 år, have NEM-ID, dansk bankkonto og dansk statsborgerskab. Låneansøgningerne bliver hurtigt kigget igennem. Låneudbyderne er ligeglade med om du har gæld i forvejen, og kigger kun efter om du er registreret i RKI. Når man er registreret i RKI, så bliver man automatisk stemplet som en dårlig betaler. Det vil sige, at låneudbyderen ikke kan stille nogen sikkerhed for lånet, hvilket er årsagen til, at RKI-registrerede personer bliver afvist med det samme.

Indenfor kort tid får man svar på sin låneansøgning og pengene kan ses på kontoen hurtigt. Det er forskelligt hvor lang tid der går. Nogle gange kan man se pengene allerede efter et par timer, og i andre tilfælde er man nødt til at vente til dagen efter. Det er en god ide at have en ide om hvad de forskellige begreber betyder i lånebetingelserne. Ved at have kendskab til dem har du en ide om, hvad det egentlig er du går ind til. Har du ikke den fjerneste ide om hvad løbetid betyder, så kan du ikke vide, at lånet skal være tilbagebetalt indenfor f.eks. en måned. Læs mere her hvis du gerne vil blive klogere på online lån.

382 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *