Er du registreret i RKI? Se her, hvordan du alligevel kan låne penge

Er du registreret i RKI, men befinder du dig i en situation, hvor du har behov for at låne en sum penge? Over tid kan der opstå mange forskellige situationer, hvori det kan være nødvendigt at udvide sit økonomiske råderum – også selvom man er registreret i RKI. Det kan dog være svært at få lov at låne penge, hvis man står registreret i RKI, men der findes visse låneudbydere, som under særlige forhold tillader lån trods RKI.

Hvad vil det sige at låne penge trods RKI?

Hvis du allerede er registreret i RKI, ved du med stor sandsynlighed allerede, hvad det betyder. Er man registreret i RKI, betyder det, at man er registreret dårlig betaler, hvilket betyder, at det i forhenværende tilfælde er blevet erfaret, at du har haft svært ved eksempelvis at tilbagebetale lån, du har optaget. Når man bliver registreret i RKI er det derfor en form for advarsel til kommende låneudbydere o.l. om, at du før i tiden har haft svært ved at betale lån tilbage.

Derfor har mange låneudbydere også er grundlæggende krav om, at man ikke må være registreret dårlig betaler, hvis man ønsker at låne penge hos dem. Det gør, at det som registreret dårlig betaler bliver væsentligt sværere at få lov at låne penge. Der findes dog låneudbydere, som tillader lån trods RKI – dog vil disse lån dog finde sted under skærpede krav til låneren.

Særlige regler og skærpede krav

Det er altså muligt at finde låneudbydere, som kan tilbyde dig et lån, selvom du er registreret i RKI. Har du besluttet dig for at låne penge trods RKI, er der dog en række ting, som du bør være opmærksom på.

Fordi låneudbydere forbinder en større risiko end normalt med at låne penge til registrerede dårlige betaler, gælder der oftest en række særlige regler og skærpede krav for lånere, hvis navn står registreret i RKI. Blandt andet kan der være tale om en højere rente end for andre lånere, hvilket alt i alt kan gøre lånet dyrere. Herudover vil der oftest også være særlige skærpede krav, når det gælder din tilbagebetaling af lånet. Det er derfor en god idé at sætte dig ind i de forpligtelser, du siger ja til, når du låner penge trods RKI – også selvom du har prøvet at tage kviklån før.

Hvor kan du låne penge trods RKI?

Selvom der efterhånden er kommet mange udbydere af kviklån på markedet i takt med, at låneformen har opnået mere popularitet, er det langt fra dem alle, der tilbyder lån trods RKI. Derfor kan det også være svært at finde frem til en låneudbyder, som vil låne dig det beløb, du søger. Men der er heldigvis hjælp at hente.

Klikker du dig ind på denne hjemmeside kan du få hjælp til nemt og hurtigt at finde frem til de udbydere, der kan låne dig det beløb, du søger – også selvom du er registreret i RKI. Angiv blot hvilket beløb, du ønsker at låne samt en række grundlæggende oplysninger om dig selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *