Hvordan får man muskelmasse hurtigt?

Rigtig mange mennesker og måske specielt unge fyrer, træner og går i fitness for at få store muskler og blive ”store”. Ja faktisk er der undersøgelser der siger at unge begynder at gå mere og mere i fitness end til de ”gængse” holdsporte. Om dette er en positiv eller negativ udvikling er der mange der spekulere i.

Når de unge fyrer begynder at styrketræne, er der rigtig mange der begynder at undersøge markedet omkring kosttilskud til træning. Dette er selvfølgelig også naturligt at tro at man skal tage diverse shakes, piller og pulvere da rigtig mange af dem der går i fitness gør det, og de unge kigger typisk på hvad de ældre fyrer gør.

Om kosttilskud virker eller ej til at bygge muskler med, afhænger meget af hvilke kosttilskud man vælger at bruge sine penge på, fordi der findes rigtig meget derude som ikke er pengene værd. Desuden er det også vigtigt at huske at kosttilskud ikke er det første man skal ty til, men man skal derimod sikre sig at man får en god varieret kost fyldt med protein, og derudover er det også vigtigt at man følger et godt styrketræningsprogram. Hvis ikke de to ting er på plads, er det næste lige meget hvilke kosttilskud man vælger at investere i, for så vil man aldrig have de bedste forudsætninger for at bygge muskler, eller tage på. Intet kosttilskud kan nemlig gøre mirakler, træning og en kost fyldt med protein, fibre, sunde fedtstoffer og vitaminer er nemlig stadig langt vigtigere.

Mht. Til træningen er det vigtigt at man selvfølgelig finder et træningsprogram som man gider at træne efter, for gider man ikke at tage af sted til træning, kan det næsten være lige meget hvor godt og planlagt et træningsprogram er.

Men har du styr på træningen og er kosten også nogenlunde i hus, kan man begynde at kigge nærmere på hvilke kosttilskud der er gode. Rigtig mange starter med at indtage proteinpulver, da det er dette man typisk ser rundt omkring i centrene. Dette kan der også være noget om, da protein er vigtig at indtage hvis man begynder at træne og vil opbygge muskelmasse. Men i princippet kan man sagtens indtage nok protein gennem kosten, hvis bare man sørger for at få det til alle måltider, også morgenmad, og snacks. En anden ting der er lidt sværere at få igennem den almindelige kost er det der hedder; kreatin. Kreatin findes typisk i rødt kød, men sundhedsstyrrelsen anbefaler ikke at man indtager rødt kød hver dag, derfor er dette sværere at få, og derfor kan det være e gode idé at supplere med kreatin.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *