Gør kaffebrygning legende let – og husk hyggen

Hvis du er typen, der nyder en god espresso eller Caffe Latte, vil du elske at have en af Siemens’ espressomaskiner, der klarer hele brygningen for dig. Du skal bare sørge for at købe de kaffebønner, du bedst kan lide, hælde dem i bønnebeholderen, fylde vandtanken og trykke en gang på displayet, så går maskinen i gang.

Alle de komplicerede trin, der indgår i brygningen af rigtig baristakaffe, bliver klaret af den fuldautomatiske espressomaskine, så du ikke skal bekymre dig om formalingsgrad, vandtemperatur og -tryk, ekstraktionstid og alt det andet, som er vigtigt for en god kop kaffe. Du skal bare læne dig tilbage og nyde duften af friskbrygget espresso. 

Kaffebrygning er i høj grad en smagssag, og maskinen bestemmer selvfølgelig ikke, hvordan din valgte kaffedrik skal smage. Ja, den har nogle forudindstillede retningslinjer for brygningen af de forskellige kaffe- og mælkedrikke (nå ja, den fuldautomatiske espressomaskine sørger også for perfekt mælkeskum til din Latte, Macchiatto og alle de andre lækre varianter) men du har rig mulighed for at justere malingsgrad, temperatur, mængder og blandingsforhold, så du får kaffen, nøjagtigt som du foretrækker den.

Noget, der absolut ikke kan klares af en maskine er vandpiber. I dag findes der mange forskellige såkaldte vapers, som kan minde lidt om følelsen ved at ryge vandpibe – men det kan på ingen måde måle sig med den rigtige oplevelse. Både en Oduman og MYA vandpibe vil med garanti sætte prikken over i’et til sommerens sociale arrangementer. 

For der er (mindst) en ting, en vaper ikke kan, og det er at være samlingspunkt for hyggestunder. Uanset om det er havefest eller bare en rolig bålaften eller dag på stranden kan en vandpibe sprede lidt ekstra hygge. Vælg mellem mange forskellige slags tobak, og nyd duften af vandmelon, jordbær, mint eller noget helt fjerde.

Læs også: Gratis tips til PrestaShop

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *