Få orden i din have

Er haven lidt gået over gevind? Er den blevet lidt mere rodet end hvad godt er? Det kan ske for selv den bedste. Hvis du gerne vil have orden i din have igen, er du kommet til det rette sted. Et rent sted giver vel et rent sind. Frisk luft og natur giver også et rent sind. Motion og bevægelse giver simpelthen også et rent sind. Sikke en fantastisk kombination!

Hvis du vil have styr på din have og sørge for, at den ser bedre og mere overskuelig ud, får du her tips til dette. Det er simpelthen så rart når det er gjort! Her får du to gode råd til at få en dejlig have via tre steps.

Første skridt: Oprydning

Første skridt, er et lidt kedeligt skridt. Det er nemlig oprydning. Altså; det der ikke hører til i din have, skal ud. Ukrudt skal væk. Væltede ting skal rejses op. De visne blade skal rives væk. Alle disse småting skal gøres indtil du er tilfreds med din haves udseende. Selvfølgelig sker der yderligere forbedringer i din have ved de næste to step, så du skal bare være tilfreds med hvor renlig haven er. Herefter går du videre til næste skridt. Det er lidt sjovere!

Andet skridt: Styr på detaljerne

Hvis du rundt omkring har selvvandingskasser, kan det pynte hvis de ikke er så tydelige. Dette kan gøres ved hjælp af en skjuler til selvvandingskasser. Det er en detalje, som man nok ikke tænker specielt meget over, men det gør skam en forskel i din have, så det kan sagtens betale sig at investere i sådan en. Netop ved hjælp af en skjuler til selvvandingskasser, får din have allerede her et pift.

Tredje skridt: Nye planter

Tredje og sidste skridt er et hyggeligt et. Det er her du får mulighed for at gå en tur i haven og se hvor du potentielt kunne plante noget nyt. Det kan for eksempel være bedford thornless brombær, jordbær eller hvad end du foretrækker. Når alle disse tre skridt er gennemført, står du med en skøn have, som du kan være stolt af!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *