Få en bedre arbejdsindsats: sørg for at kontoret står skarpt

Uanset hvilket kontor man arbejder på er det vigtigt, at kontoret har de nødvendige skriveblokke, skriveredskaber, post-it, arkivskabe, mapper og hvad man ellers kunne forestille sig, at man har brug for på et kontor.

Hvis man skal bruge sin arbejdsdag på at finde på lappeløsninger eller på at lede efter dokumenter, fordi filsystemerne ikke er i orden, ender man måske med at bruge mere tid på det end på selve arbejdet, og det er ingen interesserede i. Sørg derfor for, at kontoret fungerer, så dine medarbejdere kan koncentrere sig om deres arbejde.

Kontorforsyningen skal være i top

Kontorforsyning er vigtig, så sørg altid for at have et arsenal af de vigtigste ting som for eksempel mapper og skriveblokke liggende. Det er altid en god idé at have et lille lager af de ting, i bruger mest på kontoret, så det kan du have in mente, næste gang der bestilles kontorvarer. Du kan finde et overblik og priser over de mest essentielle kontorvarer på www.redofficescanofficeshop.dk.

Intet kontor uden en printer

De fleste kontorer bruger printere til forskellige formål, og alle der har arbejdet på kontor ved, hvor irriterende det kan være, når printeren ikke virker, eller hvis man er løbet tør for toner eller printerpatroner.

Derfor er toner og printerpatroner en vigtig del af din kontorforsyning. Sørg altid for at have et mindre lager af det på kontoret, så det ikke bliver manglende toner, der forårsager den næste krise på arbejdet.

Arkivering

Sørg altid for at i på arbejdspladsen har nogle gode arkiveringssystemer, så det altid er nemt at finde det, man leder efter. Det er heller ikke særlig effektivt at bruge tid på at finde noget i et system, som ikke virker. Arbejdsindsatsen er højere, hvis tingene på arbejdspladsen fungerer.

Der kan en god kontorforsyning også hjælpe dig. Det kan godt betale dig at investere i arkivskabe, mapper, ringbind, brevbakker eller hvad der er behov for på kontoret. På den måde kan en god kontorforsyning hjælpe dig med at lave et funktionelt arkivsystem for dine medarbejdere. Arbejdsindsatsen bliver uden tvivl bedre, når tingene er i orden.

Spørg dine medarbejdere

Det er en god idé at spørge dine medarbejdere, hvad de foretrækker at have liggende. Kontorforsyning er noget, man ikke skal undervurdere. Det kan måske virke lidt fjollet, men kontorforsyning betyder mere end man tror. Hvis dine medarbejdere for eksempel efterspørger mapper i forskellige farver for at have et system, kan en lille ting som det medvirke til en bedre og mere effektiv arbejdsdag.

Dine medarbejdere føler sig også værdsat, hvis du lytter til deres behov, og det i sig selv gør også arbejdsindsatsen mere effektiv. Gode rammer om arbejdet er noget af det vigtigste for at højne arbejdsindsatsen, og det er dig som chef, der har ansvaret for, at rammerne er i orden.

Glem ikke personalestuen

Vi ved alle, at pauser er vigtige for at levere en god arbejdsindsats. Hvis dine medarbejdere har et sted de kan gå til pause, som de synes er rart at være, højnes humøret på arbejdspladsen. Vær god ved dine medarbejdere og sørg for, at der er kaffe og te tilgængeligt i personalestuen. Du kan også overveje, om i skal have personalefrugt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *