Et barn i en bil: hvad burde man købe for barnets komfort og sikkerhed i bilen

Hvad er nødvendigt for et barn i en bil? Sæderne er special designer for børn, til at beskytte dem imod skader og biluheld, og bringe dem komfort under rejsen. Babyer har brug for en del mere omsorg i deres tidlige år, men barnets sæde er det mest vigtige. Sådanne sæder er obligatoriske i de fleste lande og der er høje straffe for at transportere et barn uden et rigtigt sæde. En voksens sikkerhedssele kan ikke bruges for et barn, da det er designet for højere og tungere okkupanter. Vores online butik fremviser børnesæder og booster sæder.

Booster sæder og booster puder, sidder på bilsædet for et sikre barnets position, hvilket præsenterer kategori nummer 2. brug af booster sæder lader en voksens sikkerhedsseler passe på den passende position over barnets brystkasse. Dette ekstraudstyr er ikke egnet til babyer men for større børn.

Ifølge UN standard EVE R44, er alle børnesæder sat ind i 4 grupper, afhængig af barnets alder og vægt. De er følgende: dette inkluderer bagud vendte bærersenge og sæder som er fastsat af en standard voksen sele og/eller ISOFIX tilbehør. De holder en baby liggende på ryggen og er designet til spædbørn af <10 kg. Hvis barnets sæde er monteret i fronten, skal du sørge for at front airbaggen er slået fra.

0+. denne gruppe af sæder akkommoderer børn fra nyfødte og op til 13kg. disse sæder er fastnet ved hjælp af en voksen sikkerhedssele og har 5-punkts baby spænder til at holde et spædbarn. Forslået vægt er 9-18kg. Gruppe 1 sæder og er forsynet til ligeud-vendte sæder.

denne gruppe er fremvist med større sæder lavet for børn på 15-25 kg. denne gruppe er kendt som booster sæder. De er anbefalet til børn i 22-36 vægtklassen.

Et bredt udvalg af airbags på stedet bildeleshop.dk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *