Børnebøjler passer perfekt til barnets tøj

De smarte børnebøjler gør hverdagen meget nemmere for mange børnefamilier. Børnetøj er ikke særlig stort, og har derfor svært ved at hænge på en almindelig størrelse bøjle. Gør hverdagen nemmere med små bøjler til den lilles klædeskab. Du kan også forberede næste dagens outfit til den lille uden at krølle tøjet, ved at folde det sammen eller lægge det på gulvet. De små bøjler vil også kun se søde ud på det fine børneværelse både i et lukket klædeskab eller et åbent tøjstativ. Køb de skønneste børnebøjler på www.littlehappy.dk/boerneboejler.

Undgå krøllet tøj til den lille

Når det rene tøj bliver lagt i fine bunker ned i skuffen, så holder det sjældent lang tid af  gangen – især hvis den lille selv er nede, og hente tøj i skuffen. Gør hverdagen nemmere og tøjet pænere, ved at hænge den lilles tøj op på de fine børnebøjler. Undgå at skulle stryge eller lægge tøj i pres, ved at lade tøjet falde naturligt ned fra børnebøjlen af. Tøj som kjoler, blazere og skjorter krøller nemt, og du forlænger dermed tøjets levetid, når du hænger tøjet op.

  • Længere levetid: Forlæng levetiden på dit barns tøj, ved at hænge det op. På den måde bliver tøjet ikke krøllet eller slidt af at ligge på den samme måde dag ind og dag ud. Det er også en fin måde, at opbevare lidt pænere tøj på, som ikke bliver brugt lige så ofte.
  • Spare penge: Du spare automatisk penge, når den lilles tøj holder længere tid. Hvis den samme kjole bliver ved med at se ny og smuk ud, så kan den sagtens blive brugt igen
  • Giv andre glæde med godt opbevaret tøj: Når børnene vokser ud af deres tøj, så bliver det ofte givet til genbrug eller venner, som har yngre børn. Jo bedre man passer på barnets tøj, jo mere kan gives væk, og derved give ny glæde.
  • De søde bøjler: Bøjlerne er i sig selv mega søde, at se på. De kan få et børneværelse til at se gennemført og hyggeligt ud.

Vedligeholdelse af tøjet

Børnebøjler kan gøre noget godt for børneværelset, både visuelt og praktisk. De er søde at se på, men de er også super praktiske i form af, at de passer på tøjet og vedligeholder det til fremtidigt brug. På den måde kan tøjet gå i arv, men også bare i det hele taget have en længere levetid og bruges flere gange. Det handler bare om hvordan man behandler og opbevare tøjet. På en børnebøjle, vil bøjlen have den perfekte størrelse til, at holde fast om tøjet uden at strække, krølle eller ødelægge tøjet på anden vis.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *