2 tips til at gøre spisestuen personlig

Med dette opslag vil vi gennemgå nogle simple tips, til at få en personlig og moderne indretning. Først og fremmest skal du beslutte hvilken stil du ønsker, for at gøre indretningen til din helt personlige egen.

Er du til den rustikke indretning?

Den nordiske boligindretning skriger efter ting fra naturen, det er blevet ekstremt vigtig og populært at vælge naturmaterialer når boligen skal indrettes, derfor har vi valgt at tage 2 nemme løsninger med i dette opslag, som omhandler massivt træ skåret fra stammen og lavet til et møbel eller dekoration.

Indret med et personligt træbord

Et spisebord lavet i massivt træ, giver en fantastisk ro og varme i hjemmet. Vi har ellers en tendens til altid at vælge hvide vægge og lyse gulve, for at være sikre på at få et lyst og indbydende hjem, det er derfor vigtig vi får skabt noget kontrast til de ellers meget kolde rum. Et plankebord i hele planker hvor man virkeligt kan se strukturen og gløden i træet evt. med de naturlige kanter, hvor kun lige barken er taget af, kan være en fantastisk løsning for at få skabt en varme til rummet.

Væghængte hylder i træ

Som et supplement til et smukt bord skal der naturligvis også pyntes lidt på væggen, her vil det være oplagt at køre samme stil for en få en rød tråd gennem boligen- En væghængt hylde og nogle flotte læderstopper, med en massiv planke der forbinder de to stropper, eller en hylde med skjulte beslag som giver en svævende effekt til hylden. Derefter skal der bare pyntes med billeder, evt. minder, familiemedlemmer, eller blot noget fantastisk kunst, der bare understreger den personlige indretning i hjemmet. En gallerihylde er en fantastisk måde at pynte op i hjemmet, som får dig til at smile og blive glad om hjertet.

One comment

  1. It is with sad regret we are shutting down.

    We have made all our leads available for a one time fee on DataList2023.com

    Regards,
    Selene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *