The Sims – God hygge ved computeren

The Sims spillene har efterhånden været på banen i lang tid nu. Faktisk har det været her siden år 2000, hvor det første Sims spil udkom. Spillet i sig selv er meget simpelt og handler kort sagt om at skulle passe på den simmer som man laver.

Det er noget af det som folk bedst kan lide omkring spillet. Hele dets koncept som er at du kan være med til at tage valg for dine simmere og se dem blive hvad end du nu har lyst til at de skal være.

De mange udviklingspakker

Selve The Sims spillet er meget simpelt. Det er det nyeste spil The Sims 4 også, selvom det har udviklet sig en del siden det første udkom.

Derfor er det godt at der findes så mange forskellige udviklings- og ekstrapakker til spillet. Men hvad er det lige de gør? Det de gør, er at de tilføjer noget til spillet, som vil gøre det mere spændende. Så hvis du går lidt død i spillet efter noget tid kan en udviklingspakke være en mulighed.

Som sagt er der mange forskellige udviklingspakker at vælge imellem. Så der vil helt sikkert være en som vil gøre dit spil sjovere på sin helt egen måde. En af de populære er Sims 4 hunde og katte. Hvem elsker ikke de små søde dyr?

Det ligger nok lidt i navnet, men det som den udviklingspakke tilføjer, er selvfølgelig hunde og katte. På den måde vil din simmer nu være i stand til at adoptere enten en hund eller kat. Det er dog ikke lige så let, da det er ligesom i virkeligheden – hunde og katte har uanset hvad brug for det samme. Mad, vand og andre behov. Det skal man nemlig også huske at holde styr på, lidt ligesom hvis det var din simmer.

Udviklingen fra spil til spil

Ligesom i mange andre spil har også The Sims udviklet sig en del siden det første. Grafikken har udviklet sig ekstremt siden det første The Sims spil.

Faktisk har grafikken udviklet sig en del fra spil til spil hvilket jo kun er en god forbedring. Udviklingspakkerne har selvfølgelig også udviklet sig en del. For der har altid været udviklingspakker med til The Sims.

Helt fra 2’eren af har der været en udviklingspakke med kæledyr. Den blev genskabt i The Sims 3 og da igen i The Sims 4 som er den nyeste version af spillet. The Sims 4 kæledyr, viser også en stor udvikling af spillet. Man kan tydeligt se at kæledyrene er blevet mere detaljeret ligesom simmerne. Faktisk har The Sims 4 også en ekstrapakke med ting til ens kæledyr. Så hvis man er helt vild med hunde og kattene kunne det også være en mulighed for en.

One comment

  1. Разрешение на строительство — это официальный документ, предоставляемый авторизованными ведомствами государственного управления или территориального руководства, который предоставляет начать строительную деятельность или выполнение строительных операций.
    Порядок получения разрешения на строительство предписывает законодательные основания и регламенты к возведению, включая допустимые виды работ, дозволенные материалы и методы, а также включает строительные стандарты и пакеты безопасности. Получение разрешения на строительные работы является необходимым документов для строительной сферы.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *