Sådan finder du gratis billeder til din blog

Har du din egen blog, eller vil du gerne i gang med at skrive en, kan det være, at du har lyst til at sætte billeder ind i din blog, når du laver nye indlæg. Men hvordan gør du det på en måde, så du ikke skal betale i dyre domme for det?

Når du driver en hjemmeside, herunder fx en blog, er det meget vigtigt at vide, at du ikke bare må sætte billeder ind, som du finder på nettet. Der er nogle rettigheder til billeder online, og derfor skal du være sikker på, at du har rettighederne til at bruge et billede, før du bruger det. Ellers kan du få en stor regning på det fra opretshaveren.

Find reservedele til lamelgardiner her.

Hent billeder fra disse sider

Hvis du gerne vil være sikker på, at du gerne må bruge de billeder, du finder, kan det være en god idé at kigge efter billederne i arkiver, hvor de netop er gratis at bruge, og hvor du er sikker på, at du ikke bryder nogle rettigheder, når du bruger dem.

Her kan det være en god idé at bruge arkiver som Unsplash, Pixabay, Pexels og hvad de ellers hedder. Her kan du finde rigtig mange gode og gratis billeder, som det er lovligt for dig at bruge.

Brug dine egne billeder

Du kan også vælge at gøre brug af dine egne billeder. Hvis du har en blog, er det jo oplagt at bruge billeder fra din hverdag. Dine indlæg bliver også meget mere personlige, hvis du vælger at bruge billeder fra dit eget liv, og du har sikkert en telefon i lommen, der tager udmærkede billeder, som du kan gøre brug af. Det er i hvert fald også en gratis måde at få billeder til bloggen på.

Vær sikker på at have de fornødne rettigheder

Skal du bruge andre billeder, er det altid vigtigt at være sikker på, at du har de fornødne rettigheder til billederne. Så skal du fx bruge et stock photo, skal du købe rettighederne til at bruge det. Der er mange sider med stock photos, hvor du kan købe dig til brugen af billedet. Har du ikke ret til at bruge et billede, og opretshaveren finder ud af det, kan vedkommende sende dig en regning for brug af billedet, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at rode sig ud i.

3 comments

  1. Spaces.ru – это отличная социалка для людей. История сайта стартовала в давнем 2007 году. Старожилы помнят первые сайты, на коих возможно было установить игры, программы и музыку для телефонов. Спасес.ру занял достойное пьедестал, благодаря разнообразию благ для своих пользователей – файлообменник, музыка, знакомства, онлайн-игры, сообщества, блоги, форум, а именно – это занятное общение!
    Spaces – Полная версия
    Источники:
    Spaces.ru apk Spaces.ru скачать бесплатно музыку Spaces apk на Андроид Spaces.ru Spaces старая версия 43a25e4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *