Sådan finder du den rette terrassevarmer

Terrassen er et af de bedste steder at tilbringe lidt tid udenfor, men når det køligere vejr er på vej, har du brug for en måde at holde varmen på. En terrassevarmer kan hjælpe dig med at gøre netop det! Der findes så mange forskellige typer varmeapparater, at det er svært at vide, hvilken type der passer bedst til dine behov. Derfor har vi samlet denne liste med 4 ting, som du bør tage hensyn til, når du skal vælge din næste terrassevarmer. 

Størrelse

Størrelsen betyder noget, når det drejer sig om terrassevarmere. Du skal sikre dig, at du får et varmeapparat, der har den rigtige størrelse til dit rum. Hvis den er for lille, vil den ikke være effektiv, og hvis den er for stor, vil den fylde for meget. Det handler meget om placeringen også, og effekten.

Ofte kan man købe fritstående terrassevarmere, som kan rykkes rundt efter behov, men det kan også være ret upraktiske, hvortil en lille væghængt altid er klar.

Effekt

Terrassevarmere fås i forskellige effekter, altså hvor meget varme de kan give. Her skal man dog tænke på placeringen, når man vælger terrassevarmeren efter antal watt. For hvis din terrassevarmer hænger eller står tæt på dig, kan det give en brænde fornemmelse, hvortil en terrassevarmer med mindre effekt vil være mere passende. Hænger terrassevarmeren længer væk, kan den med fordel godt varme dét mere.

Man skal dog også huske på, at de fleste effektive terrassevarmere sluger ret meget strøm, som relæet i huset skal også kunne holde til det!

Placering

Hvor skal terrassevarmeren varme henne? Det er som regel der, hvor møblerne er, at terrassevarmen skal kunne skabe en varme. De kan være over bordet, eller bag fra, måske fra siden. Find ud af, hvor varmen falder bedst fra jeres placering af møblerne.

Hvis i har flere møbler stående på jeres terrasse, så kan det måske være ideelt med en fritstående terrassevarmer, som man kan rykke efter behov. Hvis i kun har ét sted at sidde, så kan man montere terrassevarmere på væggen, så de ej heller fylder noget på terrassen.

Pris

Terrassevarmere fås i mange forskellige prisklasse. De dyreste har oftest en høj effekt og smarte funktioner, såsom en trådløs fjernbetjening, så man kan skrue op og ned på varmen. Hvis du ønsker at gå efter den billigste, så bruger den ofte mere strøm end den genererer og er lavet i et dårligt materiale. Vælg en stabil og flot, men også effektiv terrassevarmer ud fra en terrassevarmer test.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *