Pas på dine nye iPhone med panserglas

Langt de fleste danskere ejer en iPhone, og har formentlig allerede ejet op til flere forskellige modeller allerede. En af de nyere modeller på markedet er en iPhone 7. Den har fortsat en bekostelig pris og derfor er det væsentligt at passe særligt godt på den. Køb derfor med fordel panserglas til din iPhone 7, så du sikrer dig at skærmen ikke smadres første gang du ved et uheld taber den.

Hvordan fungerer panserglas?

Panserglas er en særlig slags tykt og slidstærkt glas, som forsigtigt sættes uden på skærmen på din iPhone. Taber du så ved at uheld din telefon, er det med stor sandsynlighed kun panserglasset der for skræmmer og altså ikke selve skærmen. Panserglas kan let og billigt udskiftes løbende, hvorimod en ny skærm på en iPhone let kan løbe op på et beløb over 1000 kr. Hvis du ikke selv har mod på at sætte panserglas på din telefin, så findes der flere forhandlere, som mod et lille ekstra beløb kan klare det for dig.

Derfor er vi så afhængige af en funktionsdygtig iPhone

Rigtig mange af os kan praktisk talt ikke leve uden vores smartphone. Udover at bruge den til opkald og sms, så er den også vores tro følgesvend til eb lang række andre formål. Den er vores kalender, GPS, lommeregner, kamera, notesbog, alarm, skridttæller og meget meget mere. Netop derfor vil det for mange være en sand katastrofe, hvis skærmen blev smadret til uigenkendelighed. Sørg derfor for at beskytte din iPhone 7 med panserglas, gerne inden du overhovedet reelt tager den i brug. Man kan købe rigtig mange styk panserglas for det beløb det vil koste at udskifte hele skærmen.

Det skal du vide, inden du køber ny iPhone

Start med at fastlægge hvad dit behov og ikke mindst budget er. De nyeste modeller koster nemlig ret så mange penge – endnu en grund til at tilkøbe panserglas.

Skal din telefon have et særdeles godt kamera og masser af lagringsplads? Eller skal den blot bruges til at ringe fra og måske skrive en note eller to på? Der er nemlig stor forskelog på de forskellige iPhone modeller – ikke mindst prismæssigt.

Er di for eksempel på udkig efter en iPhone til dit yngre barn, kan du med fordel kigge på nettet efter en brugt udgave. Har den været beskyttet med panserglas, så kan en brugt telefon faktisk sagtens se ud som næsten helt ny.

Vær dog opmærksom på, at batteriet ofte bliver betydeligt ringere efter blot et år eller to års brug.

Hvor kan jeg købe panserglas til min iPhone?

Det kan du efterhånden købe mange steder. Typisk sælger de butikker, derfor handler iPhones også panserglas. Men ofte vil der være penge at spare ved at købe det på nettet i stedet, det kræver dog at du selv er tryg ved at påføre det på selve skærmen af telefonen. På YouTube kan du finde udførlige videoguides, så du sikrer dig, det gøres korrekt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *