overvægt

flere og flere bliver overvægtig

Flere og flere bliver overvægtige, faktisk viser nye tal, at over halvdelen lider af intern overvægt eller svær overvægt (fedme). Problemet bliver bare større og større og flere bliver overvægtige. Det kan skyldes, at man får serveret større portioner, når man er ude at spise, specielt fastfood restauranterne servere større og større portioner, kæmpe mængder sodavand og kingsize menuer. 

livstilsproblem

Problemet er så stort, at fedme er blevet en livsstilssygdom og man risikere en lang række følgesygdomme, så som hjerte-kar sygdomme, blodpropper, for forhøjet kolesterol  og ikke mindst gammelmands-sukkersyge, som i værste fald, kan medføre ødelagte læmme og man risikere døden, hvis man fortsætter. 

sygdom

Risikoen er høj og en smertefuld død kan være resultatet, hjertestop og blodprop i hjertet, hvis ikke man tager det alvorligt. j-hypnose.dk har mestret gastric-band hypnose, hvor ens mæthed fornmelse bliver kraftigt nedsat og lysten til den ekstra stykke kage ikke længer ønskes indtaget. 

for tidlig død

Problemet er, at man er i fare for at miste livet, før man bliver 40 og risikoen for at dø, før man bliver 50 er væsentlig, hvis man er ung og ikke gør noget for at stoppe mens tiden er til det. Blodprop i hjertet er ikke at spøge med. 

hjælp til overvægt

Har man svært ved selv at styre det, vil en gastric-band hypnose være en god løsning, og det er ikke sikkert man har behov for mere end to behandlinger, hvor der bliver sat en kraftig ændring på den måde vi indtager kalorierne på. J-hypnose er en af de få, der laver gastric-band hypnose og med stor succesrate.  

hypnose

kulle du have spørgsmål til hypnose og dens behandling, er du meter end velkommen til at ringe eller skrive 30502503 eller [email protected] du kan også gå ind på hjemmesiden www.j-hypnose.dk. så hold dig ikke tilbage, også hvis du blot har spørgsmål om hypnos

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *