Konfirmation, fødselsdag, sommerfest eller andre havefester

FEST

Skal du holde fest? hvad end der er tale om konfirmation, rund fødselsdag, børnefødselsdag, sommerfest eller et bryllup, så kan vi hos Superlej hjælpe jer med underholdningen.

I vores store udvalg finder I noget for enhver smag. Hvorfor ikke lade ungerne bruge deres energi på en hoppeborg? I ved hvor de er, I får fred til at snakke i ro og fred og ungerne vil elske det. (voksne må også gerne hoppe med).
Vi har hoppeborge i alle størrelser og udforminger. Hvad end I blot skal hoppe eller I vil have det helt store med forhindringsbane og rutsjebaner, så har vi det på lager. 

Alle hoppeborge bliver årligt sikkerhedsgodkendt og der medfølger alle papirer til at der kan søges polititilladelse såfrem dit arrangement er med offentlig adgang.

I den helt anden boldgade kan vi også tilbyde blokke og søm til slå-søm-i-træstub, bordfodbold, shuffleboard, curling og meget andet.

I den oppustelig ende har vi Øksekast, fodbolddart, fodboldpool og mange andre ting.

Er vi på konkurrenceplan kan vi tilbyde blandt andet, BumperBalls, MEGA-bordfodbold – også kaldt human-football – BungeeBasket og meget meget andet. Kun fantasien sætter grænser. Vores aktiviteter kan lejes både med og uden instruktører.

Fra maj til september er det dog vores Hoppeborge der trækker flest bookinger. Folk booker dem til alt fra barnedåbe, børnefødselsdage, sommerfest i haveforening eller andelsforeningen og nogen endda privat til blot at have stående i haven i en uges til henover sommerferien.

For et beskedent ekstra beløb leverer og opsætter vi hoppeborgen og vi henter den igen når I er færdige med den. Nemt for jer.

Vi leverer på hele sjælland og på vores særlige udstyr der ikke kan fås i hele landet, sender vi gerne til fyj og jylland. 

Så skal du holde den bedste børnefødselsdag? hvad end vi snakker 5 års fødselsdag, 7 års fødselsdag eller 10 års fødselsdag, så har vi hvad der skal til. Hoppeborge kommer både som elefant, giraf, jungletema, et piratskib og meget meget andet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *