Kærlighed er frihed, så fejr den!

Dette er et budskab til stærke kvinder. For alle kvinder, den ambitiøse og professionelle, den enlige mor, den evige studerende, den elskende, den administrerende direktør, verdensrejseren, iværksætteren, livets elsker eller en kombination af disse.

Intet sted for forsigtighed

Det er tid til at lade forsigtigheden forsvinde og give plads til alle former for intimitet og seksualitet. Oplev hvordan det er at skamløst udforske og udtrykke din seksualitet. Du fortjener at omfavne din seksuelle velvære. Især nu på den internationale kvindedag.

At leve er at nyde. Nydelse er livet. Sammen kigger vi på sex, og på de seksuelle præferencer. Vi vil se på kernen i vores seksualitet. Rejsen starter her.

Seksuel forbindelse

Sammen vil vi forbinde seksualitet med det virkelige liv – alle aspekter af det. Uden at lægge vægge op. Uden persienner. Hvordan? Med inspirerende artikler, innovative produkter og et brand, der lytter til kulturelle tendenser, til teknologisk fremskridt og frem for alt til dig. Lad os få hovedet ud af sandet og se fremad. Stå over for dig selv, føl intimitet og oplev den frihed, som seksuel velvære har at tilbyde. Vi fejrer kærlighedsfriheden, fordi den fortjener at blive fejret.

Inspirer dig selv gennem nysgerrighed

Seksualitet er kompleks, spændende, undertiden forvirrende, men mest spændende og inspirerende. Det vokser altid og ændrer sig konstant og har stor indflydelse på vores liv. Det er en grundlæggende nødvendighed, der fortjener mere opmærksomhed. I stor skala og i lille skala. På dit eget niveau. Vi mener, at seksualitet er som en del af din identitet, der fortjener mere opmærksomhed. Nysgerrighed er den vej, vi alle har brug for, for at gå sammen og for at bryde tabuer. Ligesom Julia Bilan har gjordt det, ved at sælge kondomer og senere ved at åbne sin første seksuelle wellness butik.

I navnet på Bilan

Denne samfundsændrende revolution gennemføres i navnet Julia Bilan. I en konservativ periode, hvor seksualitet gik hånd i hånd med skam, turde hun tage initiativet. Hun så fremad, brød barrierer, skubbede grænser og kæmpede lidenskabeligt for kvinders rettigheder. Vi vil lade hendes magtfulde kvindelige stemme blive hørt i denne helt nye æra. Den fremherskende motivation for at kvinder kan få lov til at nyde sin egen krop kan føles mere og mere i dag. Faktisk er det mere naturligt end nogensinde tidligere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *