Hvad er en slipsenål?

Slipsenålen er også kendt som en slipseholder, og det er en nydelig detalje, som lige kan sætte det ekstra på dit look. Dens funktion er samtidig, at den skal holde slipset på plads, da det også vil gøre, at det ser flottest ud. En slipsenål er ikke særlig stor, men den gør også, at du som mand føler dig velklædt, og der findes flere forskellige slipsenåle. De findes i forskellige varianter, og derfor bør du undersøge udvalget, før det er du beslutter dig for, hvilken eller hvilke slipsenåle det egentlig er, som du har planer om at købe.

Til den enkelte lejlighed

Der findes mange slipsenåle, og du kan få unikke slipsenål til forskellige lejligheder og begivenheder. Du kan få slipsenålene i forskellige farver, så du kan bruge nogle bestemte til de passende lejligheder. For eksempel kan du bruge nogle når du skal på arbejde, så har du nogle lidt flottere til fest og lignende, og så har du de flottest til helt store begivenheder, som for eksempel et bryllup. Du kan samtidig finde nogle slipsenåle, som vil have gravering, og det er netop noget, som man bemærker, da det vil skille sig ud fra de almindelige slipsenåle.

Det danske design

Slipsenålene fra BalderClothes er skabt i et dansk design, og det vil samtidig sige, at du er sikret og garanteret, at kvaliteten på slipsenålene er i top. Mange jagter det danske design, da det er velproduceret, samtidig med, at det lige tilføjer lidt ekstra til produktet. Da man ved, at det er fremstillet dansk, og derfor er man også sikker på, at man får et godt produkt tilsendt, som man kan tage på.

De fede accessoires

Der findes nogle yderst flotte slipsenåle til mænd, og det handler om, at du skal finde den slipsenål, som du synes er flot, samtidig med den passer til din stil. Alle har et forskelligt look, og derfor kan det være, at den slipsenål som passer godt på en anden mand, ikke er en, som vil passe godt til dig og dit slips. Derfor er det relevant, at du får overvejet scenariet, og får kigget nærmere på, hvordan slipsenålen ser ud, så du er sikker på, at den passer godt til dig og din stil.

Hvordan skal slipsenålen sidde?

Det er noget som nogle har problemer med, og det er typisk de uerfarne på området. De nye i faget har nemlig tendens til, at de sætter slipsenålen for lavt. Det er ikke så dumt, hvis man tænker på formålet af slipsenålen.

Det er jo meget nemmere at undgå, at slipsenålen ender på tallerkenen eller i maden, hvis slipsenålen sidder længere nede, og holder fast i slipset. Den typiske regel som mange benytter sig af, når de skal placere slipsenålen er, at de tager udgangspunkt i lommen på jakken eller skjorten. De fleste placerer nemlig slipsenålen lige ud for lommen, og det svarer som regel til stedet mellem tredje og fjerde skjorteknap, hvis ikke du har lommen at gå ud fra.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *