Få lidt mere frihed til at købe lige det du vil

Der findes en nem måde at få lidt mere frihed og noget mere luft i din økonomi.

Hvis du elsker at shoppe, så har du sikkert prøvet de måneder hvor der bare ikke var penge til det. Det kan være der var for mange af de kedelige faste udgifter, der så gjorde at der var mindre penge til sjov. Det kan også være at du bare har købt for meget. Uanset hvad, så lukker det tit af for shoppelysten. Der findes dog en smart måde, hvorpå du kan flytte betalingen af køb til andre måneder. Det kræver hverken oprettelse af dyre lån eller aftaler med banken.

Med en smart online afbetalings konto, får du lidt det samme som en kasse kredit, der afdrages i rater. Det betyder at du ved alle dine online køb kan smide dem over i en smart afbetaling. Dermed får du mere styr på hvor meget du trækker fra din konto hver måned. Du kan bruge den til at købe alt med. Det er varer som tøj, sko, frækt lingeri, sminke, smykker, legetøj, værktøj, elektronik, sommerdæk, møbler ja endda sexlegetøj. Alt kan købes på afbetaling med den smarte konto, da stort set alle butikker bruger den nu om dage. 

Hvad skal du så gøre når du skal handle ?

Når du skal købe, så kan du blot gøre det de steder du plejer. Du besøger webshoppen og smider de ting i kurven du skal bruge. Når det er gjort kan du så gå til kassen og gøre klar til at betale. Her skal du så nu vælge din nye smarte konto som betalingsmetode. Når du har gennemført ordren og evt. alle de ordre du skal foretage. Så logger du ind i systemet og sætter den til hvornår og hvor hurtigt det skal betales retur. Det bliver ikke nemmere og smartere. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *