Få en masse underholdning med familien!

Hvorfor ikke få en sjov oplevelse med familien her i sommerferien, ved at tage i Maximum Aalborg centeret. Maximum byder nemlig velkommen til Max sjov med familien i et mega aktivitets- og forlystelsescenter i Aalborg, som har noget for de store og for de små. 

Det første du skal gøre 

Den første ting på dagsorden er at beslutte dig for, hvilken dag det skal være dig og din familie kan tage på en familietur sammen. Gå derefter ind på www.bowlnfun.dk, vælg Aalborg som by og bestil en tid i vores center.

Læs om de mange aktiviteter og forlystelser

Nu hvor du i forvejen er ind på deres side, så kan du læse om de forlystelser og aktiviteter dig og din familie kan prøve I centeret, så I har noget at glæde jer til. 

Prøv et af de mange Escape Rooms

Du finder hele 5 super sjove Escape Rooms i centeret.

1) Lost City of Atlantis

2) Walking Death

3) Pirates Queen Anne’s Revenge

4) Abandod Reactor

5) Haunted Mansion

Og som du kan læse, så der ikke sparret på kreavtiviteten! 

Et Escape Room er som navnet antyder, et rum designet til at holde dig til fanget, og som du skal flygte fra eller bryde ud af. Den måde du gør det på er ved at løse en række af svære og mystiske gåder, som til sidst fører dig hen til nøglen til døren. Og for ikke at gøre det for let, så er der selvfølgelig også tidsbegræsning på. 

Hop med ind i et af Danmarks største trampolinparker og legeland

I Jump’n’Fun får du brændt en masse krudt af i den store skumgrav, eller ved basketkurvene. Hop ind i ninjabanen eller klatre op af klatrebanen og tag en svingtur langs loftet. 

Slut dagen af med en lækker grillbuffet

Og efter en underholdende dag med massere af sjov, så er det vel også kun passende at besøge Maximums lækre resturant The Grill, som tilbyder en stor grill buffet, med massere af forskellige slags kød, stor salatbar og sød softice til dessert. 

One comment

  1. Разрешение на строительство — это публичный письменное удостоверение, предоставляемый управомоченными учреждениями государственного аппарата или субъектного руководства, который допускает начать возведение или выполнение строительных операций.
    Разрешение на строительство задает юридические основания и стандарты к строительной деятельности, включая приемлемые типы работ, предусмотренные материалы и приемы, а также включает строительные нормативные акты и наборы охраны. Получение разрешения на строительство является необходимым документов для строительной сферы.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *