Drømmer du om at stifte familie? 3 tips til at finde kærligheden

Kernefamilien er en drøm for mange, og den skulle jo helst gerne blive til virkelighed. Imidlertid kan det være udfordrende at finde den rigtige at slå sig ned med. Derfor får du her 3 tips til, hvordan det måske kan blive lidt nemmere.

 

Børnene leger og griner, og ægtefællen kommer med frisk kaffe og giver dig et kys på munden. Mange drømmer om netop den slags idylliske øjeblikke med familien. Ikke desto mindre kan vejen dertil være hullet og bumpet, for hvordan finder man lige kærligheden, der skal være en del af projektet? Her er 3 (måske overraskende) tips, du kan prøve af!

1. Vær dig selv – med det hele

Som mennesker kan vi have tendens til godt at ville fremhæve det bedste ved os selv, og liiige holde det mindre flatterende lidt i baggrunden. Det kan virke som en fordel, når det kommer til at præsentere os for potentielle partnere, men det er det faktisk ikke. Hvis det skal fungere mellem jer, skal vedkommende jo acceptere og holde af hele dig. Derfor kan du lige så godt møde lige så skør, akavet og onkel-humor-agtig op, som du nu engang er. 

2. Lær at værdsætte afvisninger

Det lyder måske som et mærkeligt tip, at du skal prøve at værdsætte afvisninger. Det rummer imidlertid en hel del visdom. Når du ikke ser afvisningerne som fejl, men som værdifulde erfaringer, der blot bringer dig tættere på den rigtige person, bliver du langt mindre bange for at blive afvist. Og så er det ikke nær så farligt at kaste dig ud på dating-scenen – hvilket jo er lidt af en nødvendighed, hvis du gerne vil møde nogen.

3. Vær tålmodig og nyd processen

Du er på jagt efter den store kærlighed, så forvent ikke at du bare lige når i mål i løbet af et par uger. Indstil dig på at processen kan tage tid, og at det er okay. Hvis du er utålmodig, kan du nemt komme til at vælge forkert, og så kommer du måske ud i nogle relationer, der alligevel ikke holder – og så har du spildt endnu mere tid. Utålmodighed kan også resultere i, at du kommer til at fremstå lidt for ivrig, eller ligefrem desperat.

 

Et godt tip er at forsøge at nyde processen og fokusere på vejen, ikke målet. Du kan nå at få mange spændende oplevelser på vejen til den eneste ene. Måske får du et par sjove aftener – og nætter – med i bagagen. Nogle vælger også at gøre brug af tilbud som thai massage escort, når det fysiske behov bliver for stort. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *