Algefjerner hos Algekvit

Alger er en ting, som er meget udbredt. Specielt i senere år hvor vi har oplevet våde somre i Danmark. Alger kan nemlig findes i de fleste danske boliger. Det er en ting som kan påvirke dit hus’ værdi, hvis du har tænkt dig at sælge det. Det kan nemlig være meget slemt på ting som tage, hvor de oftest placerer sig i den nordlige del. Algekvit anbefaler du får taget et nøje kig på dit hus, og kontakter professionel hjælp, hvis du finder store udbrud af alger. Det er heldigvis ikke umuligt at komme af med, og kan i nogle tilfælde gøres helt selv derhjemme. Alger er også et fænomen som finder sted hele året. De kan nemlig trives hele året rundt. De er dog desværre en smule svære at få væk hvis der er vinter. Det skyldes den simple grund, at der nogle vintrer kan forekomme frost. Det er derfor svært, at komme ind til overfladen. Det anbefales her at benytte noget varmt vand som tøer potentiel is eller sne, og derefter udføre sin algefjernelse. 

Hvis ikke du ønsker at gøre det hårde arbejde selv, kan algekvit hjælpe dig. De er meget professionelle indenfor området og kan med sikkerhed tilbyde dig god service i forhold til din algebekæmpelse. De har også udstyr, du muligvis ikke har. For eksempel hvis vi vender tilbage til alger under frostvejr i vintertid. Der i stedet for bare at koge noget vand op i en elkedel, har de en maskine i deres bil som man kalder en hotbox. Det varmer vandet helt op til 130 grader og er direkte klar til at sprøjtes ud og tøe isen op. 

 

Det værste tidspunkt, at du kan fjerne alger på er dog i regnvejr. Det vil simpelthen skylde effekten væk inden den kan nå at sætte sig. Det er selvfølgelig alt efter hvor meget vand, der kommer ned. Kommer der over 1 mm regn end skal man dog desværre forvente at man nok skal gentage processen. Det er nemlig bedst at man nogenlunde kan sikre sig, at efter man har benyttet algefjerner at det holder sig tørt i ca 1-2 timer. Det gør man for, at sikre sig at der kommer den bedste effekt som fører til det bedste resultat. Det er noget de fleste ikke er klar over, og de kan derfor ende med at stå og bøvle med sine alger længere tid end de egentlig burde. Derfor er det også smart, at få fat på en professionel som kan ansvarligt tage hånd om opgaven. Så kan du også være sikker på, at det bliver udført ordentligt og til fuld effektivitet. Og som nævnt tidligere har de adgang til udstyr og knowhow, du muligvis ikke har.  Du skal desuden også passe på, hvis du vil sprøjte med algefjerner når der er meget vind. Kommer vinden og bærer det ind i andre planter eller blomster, kan du forvente at det beskadigere dem. Derfor skal det helst være vindstille, når du vil bruge algefjerner.

424 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *