Få et klassisk look med en signet ring

Det kan være skønt at gøre lidt ekstra ud af udseendet med pænt tøj, smykker og håret sat. Hvis du er typen, der er vild med et old-school klassisk look, og du nyder at gå i jakkesæt og fine sko, hvis du er mand, og fin kjole og stilletter, hvis du er kvinde, kan du overveje, om du skal have en signet ring, der kan være prikken over i’et. Læs videre her hvis du vil vide mere om signet ringe og gå ind på www.rrj.dk for at finde forskellige designs.

Historien bag signet ringe

En signet ring blev båret af mænd, der var enten adelige eller havde stor autoritet. Ringen var på den måde et symbol på velstand, og i en tid hvor slægten havde stor betydning, var der som regel indgraveret et våbenskjold, som tilhørte familien, i ringen. Omkring 1700- og 1800-tallet blev det mere almindeligt for befolkningen at bære en signet ring, der fungerede som et symbol for familie og social status. Ringen havde også hos befolkningen indgraveret familiens initialer eller våbenskjold. Henover de sidste år er det blevet moderne med en signetring. Modeverdenen har taget ringen til sig, og det er da blevet normalt både for mænd og kvinder at gå med ringen – også selvom man ikke er adelig.

Hvem kan gå med en signet ring?

Selvom at en signet ring førhen kun var at finde blandt den royale del af befolkningen, er det nu blevet moderne med en signet ring. Ringen er ikke længere kun forbeholdt de royale, og man kan designe og tilpasse sin ring, som man har lyst. Både mænd og kvinder kan bære en signet ring. Det handler bare om at bære stilen, for det er kun dig, der skal bestemme, hvordan din stil skal være. Det har været omdiskuteret, om mænd kan bære ringe i moderne tider. Der er mange kendte mænd, som for eksempel Johnny Deep og Kanye West, der bærer ringe, hvilket kan være tegn på, at ringe til mænd er in igen.

En personlig ring

Hvis du vælger at få en signet ring, får du en personlig ring, som du selv designer. Den kan fås i mange forskellige farver og former, og du kan vælge lige den form, du synes er pæn, og som passer til dine fingre. At investere i en signet ring kunne være en undskyldning for at lave lidt slægtsforskning. Det kan være, at du stammer fra en slægt, som plejede at bære våbenskjold i en signet ring. Måske kan du finde et våbenskjold fra din slægt fra 1700- eller 1800-tallet, hvor den almindelige befolkning gik med signet ringe, eller måske du kan finde et våbenskjold, der er endnu ældre og måske symboliserer adelighed. Hvis du er heldig nok til at finde et våbenskjold, der tilhører din slægt, kan du vælge at få det indgraveret i din nye ring. Det er sjovt, når designet faktisk stammer fra din familie, og det kan være en god historie at fortælle. Du kan også vælge at skrive dine egne initialer. Du kan designe og sammensætte forskellige ringe, præcis som du har lyst til. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *