Få en uforglemmelig polterabend

Den kommende brudgoms sidste dag som single er nært forestående, og du vil gerne sørge for, at den bliver uforglemmelig. Du har sikkert tænkt på, hvordan du kan arrangere den bedste polterabend for ham. Nå, men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig. Lige fra planlægning til underholdning med gode tips og anbefalinger.

Det første du skal gøre

Det første, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilken dag det skal være. Sørg for, at gommen er hjemme den dag, og at han ikke har andre planer. Det er altid en god ide at rådføre sig med gommens kommende kone, så hun kan fastslå, hvornår han er hjemme, og måske selv være ude af huset.

Inviter gommens venner og bekendte

Nu er det tid til at samle brudgommens nærmeste venner, familie og bekendte. Det kan du gøre ved at sende invitationer ud, skrive til dem på Facebook eller en sms eller blot ringe folk op. Det er vigtigt, at du får en god blanding af folk, så polterabend ikke ender med at blive for rodet. Sørg for, at der både er venner, familiemedlemmer og bekendte. Jo flere jo bedre og sjovere bliver det også for gommen. Men sørg for, at det ikke bliver alt for stort og uoverskueligt!

Planlæg dagens forløb

Nu skal du planlægge dagen ned til mindste detalje. Dette er for at alt går efter planen og for at gommen får en uforglemmelig tid. Først skal du tænke over, hvilke aktiviteter gruppen skal lave i løbet af dagen. Det er en god idé at have en blanding af aktiviteter, så alle bliver underholdt.

Glem ikke mad og drikke

Selvfølgelig må du ikke glemme mad og drikke. Polterabend er den perfekte mulighed for at slå sig løs og have det sjovt. Sørg for, at der er masser af mad og drikke, så alle kan nyde det. Og hvis du har planer om at gå ud om aftenen, skal du sørge for at have en plan for at komme sikkert hjem.

Ideer til underholdning

Der er mange muligheder for underholdning, hvad angår polterabend. Vælg nogle aktiviter, som du ved gommen vil kunne lide, eller vælg noget, ingen af jer har prøvet.

Ideer til polterabend underholdning kan være:

Pubcrawl: En klassisk polterabendaktivitet, der helt sikkert vil få alle i feststemning.

Go-karting: For den mere eventyrlystne brudgom er go-karting en god måde at slippe lidt damp af på

Paintballing: Paintball er et andet populært valg for polterabender og er en god måde at have det sjovt og konkurrere på med venner.

Book en stripper: En klassisk underholdning, som stadig foregår til mange polterabender er at hyre en stripper. Det er en fantastisk underholdning for mænd og drilagtigt for gommen, som snart skal se sig selv i et fast forhold.

Uanset hvilke aktiviteter du vælger, skal du sørge for, at de er velplanlagte, og at alle er enige om det samme. Det sidste, du ønsker, er, at din polterabend bliver en katastrofe. Med lidt planlægning og forudseenhed kan I sikre, at gommen får en uforglemmelig aften.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *