Digital opkvalificering af udfordrede arbejdsløse borgere tilrettet den enkelte

Mange arbejdsløse kan trods de kæmper med psykiske eller sociale udfordringer have gavn af opkvalificering til arbejdsmarkedet. Især til ikke-avanceret erhvervsjobs hvor digital markedsføring anvendes. Til dels fordi det ikke har været muligt for dem at gennemføre en relevant uddannelse med hensigt på et blivende job. Eller de dertil døjer med psykiske udfordringer i hverdagen, som gør at det kan være svært at have tilknytning til en arbejdsplads i længere tid ad gangen.

Tilknytning til arbejdsmarkedet

Erfaringer viser at det er sundt at have noget at stå op til i hverdagen. Ligeledes bidrage med det man kan, trods ens arbejdsevne kan være nedsat. Med et seo kursus; digital markedsføring skabes der en jobmulighed for den enkelte borger, som gør at de kan arbejde hjemmefra i trygge omgivelser. Undervisningen kan både være i form af fysisk fremmøde men også virtuelt, hvor små hold sammensættes. Således at den enkelte kursist får fuld udbytte af undervisningen.

Henvendt til jobcenterne, sagsbehandler og kommunerne

Fælles for de erfarne undervisere, at de har mange års erfaring fra den digitale verden. Ligeledes allerede har erfaring med udsatte borgere, hvor stoffet praktisk skal formidles i en forståelsesramme afhængigt af den udsattes mentale tilstand. Det sikrer, at tilmeldte kursister også kan få udbytte af kursusmaterialet og hjælp på sine off-dage.

Læringsudbytte tager afsæt i trygge rammer

Erfaringer viser grundlæggende også at læring tager afsæt i tryghed. Og som udsat kan man anvende meget af sin mentale energi på at forholde til til andre mennesker, støj og rummet, som tager fokus fra selve undervisningen. Idet man simpelthen mister koncentrationen. Det gør, at uanset hvilken udfordringer som angst, ptsd, sensitivitet m.m. den enkelte udsatte borgere måtte døje med vil kursusforløb også kunne tilrettes til gavn, glæde og vækst for den enkelte kursist.

95 comments

 1. Firsat off alll I wouyld lik to saay wonderful blog!
  I haad a quic question that I’d like to ask iff
  yyou do not mind. I wass ccurious too know how you centter yurself and clear yoour thoughs beforfe writing.
  I have haad a hard time clering myy mind in getting myy ideas out there.

  I truly ddo twke pleasuree iin writig however iit just seems lie the
  irst 10 to 15 minutes tend to be lost jusst trying to figure outt howw
  to begin. Any rehommendations or hints? Cheers!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *