Barselsgaver – en plysset offergave til Guderne.

Lige siden oldtidens Grækenland og sikkert også lang tid før det har vi givet de kommende forældre i vores samfund gaver. Nærmest som en offergave til guderne. Det er et mirakel at, et lille liv kan blive skabt inde i den smukke kvindekrop, og det liv, som kommer til verden, er en gave for alle os, der spændt går og venter.

Traditionen med at give barselsgaver til de kommende forældre og den lille nyankomne er en smuk måde at vise omsorg og nærvær over for familien på. Det er dyrt at have børn, så den gave, du giver, kan også være et diskret, men velkomment bidrag til de nye forældres mange kommende udgifter. Hvis du køber en barselsgave, som er ment til baby, er det derfor godt at tænke på:   

 1. at gaven er af god kvalitet, så den kan bruges i lang tid!
 2. at gaven er praktisk! En gave som kan hjælpe familien i en travl hverdag.
 3. og, vigtigst af alt, er fra dig og er personlig – dit lille bidrag til den første tid.

Hvis det er din ven eller veninde, der skal være mor eller far, så husk dem på, at de stadig er din ven/veninde, efter de har fået et barn. Derfor kan barselsgaver, som hiver dem lidt ud af forældrerollen og ind i vennerollen måske være et dejligt pusterum i en ellers travl tid. Her kunne en god gave være lidt lækker selvforkælelse, noget pænt til hjemmet eller bare noget, der kan blive til lidt dejlig kvalitetstid for de nye forældre.

Der er tusindvis forskellige måder at vise din støtte og glæde på – det vigtigste er bare, at du er der for de nye forældre, når de træder ind i dette nye spænde kapitel i deres liv.

 

 

8.957 comments

 1. Pingback: meritking
 2. Pingback: grandpashabet
 3. Nice post. I was checking continuously this blog and I
  am impressed! Extremely useful info specially the last part 🙂 I care for such info much.
  I was looking for this particular info for a long time.

  Thank you and good luck.

 4. Pingback: madridbet